Koti kattaa kaiken

Koti yhdessä -teema nivoo yhteen Mikkelin supervuoden tapahtumat Asuntomessuista Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumiin. Paikallisen teeman alla toteutetaan korkeatasoinen kokonaisuus, jonka avulla pohditaan miltä näyttää yhteinen ja yhdessä tehty suomalainen koti vuonna 2017.

Vuosi sisältää monipuolista tapahtumatarjontaa some-kampanjoista ja tempauksista valtakunnallista yleisöä keräävään asuntomessukokonaisuuteen. Juhlavuodesta toivotaan muodostuvan kaikkien suomalaisten ja Suomen ystävien kohtaamispaikka.

Koti yhdessä – Yhdessä koti -teema pohjautuu kaupunginhallituksen hyväksymään Mikkelin seudun kulttuuriperintöohjelmaan.

 

#kehtaakehuamikkeli

#kehtaakehuamikkeli -kampanja kerää kehut yhteen. Kannustamme jokaista kantamaan kortensa kekoon ja kehumaan kotikaupunkiamme. Osoitetaan yhdessä, että Mikkeli on mukava, mielenkiintoinen ja onnellinen kaupunki niin nykyisille asukkaille, muuttajille, asuntomessukävijöille kuin matkailijoillekin. Tägää #kehtaakehuamikkeli ja tsekkaa meneillään oleva kisa kehtaakehua.fi -sivulta!

 

Mikkelin kaupunki on järjestäjä tai yhteistyökumppani mm. seuraavissa juhlavuoden tapahtumissa:

 

Kaupungin lisäksi lukuisat yhdistykset, yhteisöt ja yritykset järjestävät itsenäisyyden juhlavuoden ohjelmaa.

MIKKELI.NYT -TAPAHTUMAKALENTERI

www.mikkeli.fi/suomi100