Suomen 100v. juhlavuosi 2017 on saanut järjestöt ja ihmiset innolla liikkeelle ideoimaan tapahtumia myös Hirvensalmelle. Juhlavuosi on käynnistynyt hieman verkkaisesti keskittyen talvitapahtumiin ulkona. Kesää kohti tahti kuitenkin kiihtyy ja kesä – elokuulle on tapahtumia joka viikonlopulle.

Kesästä on tulossa ehkä vilkkain vuosikymmeniin ja sisältää paikallisia ja osin valtakunnallisia melko suuriakin tapahtumia, kuten 30.6.-2.7. Tervaleppäjuhlat mm. sinivalkoisen äänen Jukka Kuoppamäen kirkkokonsertti, Mikkelin Musiikkijuhlien paluun juurilleen 5.7. Mariinskin jouset konsertti kirkossa, 22-23.7 Jaguar-Cup Petanque-turnaus  Satulinnassa, 29-30.7 Race Hirvensalmi ratamoottoriveneiden osakilpailu, 5.8 Jyhnäharjun CrossCountry Endurokisat ja 26.8 Garmin Järvilohi Cup uistelukilpailu. Pienempiä tapahtumia on ympäri pitäjää. Ahti Karjalaisen elämäntyömuseo Tuvassa  on  Itsenäinen Suomi 100v. ja Hirvensalmi -tapahtumia, ilmiöitä ja henkilökuvia – näyttely museon aukioloaikana.

Syksyä kohden tapahtumat ovat harvemmassa mutta vuosi huipentuu marraskuun lopulla kun lapset juhlivat 100v. Suomea Satulinnassa 24.11. Lasten linnanjuhlia ja koko kunnan Suomi 100v. juhla on 25.11.

 

www.hirvensalmi.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s