Koko maakunta liputtaa juhlavuonna satavuotiasta Suomea

Etelä-Savon maakuntaliitto lahjoitti Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaikille Etelä-Savon kunnille Suomi 100 -salkolipun 1.12.2016 Hotelli Punkaharjussa järjestetyssä maakuntapäivässä. Kunnat voivat liputtaa Suomi 100 -lipulla kunnan-/kaupungintalolla tai muulla näkyvällä paikalla. Juhlavuosi on erityinen ja ainutlaatuinen tilaisuus pukea Suomi juhla-asuun.

 

Mikkelin kaupunki juhlii satavuotiasta Suomea näkyvästi

Kaupunginjohtaja Timo Halosen päätöksen mukaisesti Mikkelin kaupunki liputtaa Suomi 100 -salkolipuilla koko vuoden 2017, aina kun ei ole virallinen liputuspäivä. Näkyvimmillään Suomi 100 -liput liehuvat kaupungintalon edustalla torin lipputangoissa. Kaupunki on hankkinut Suomi 100 -liput myös Anttolaan, Haukivuorelle, Otavaan, Ristiinaan ja Suomenniemelle. Salkoliput hankki Mikkelin kaupungin Suomi 100 – Koti yhdessä – Yhdessä koti -hanke.

 

Suomi 100 -lippu ja Suomen virallinen lippu

Suomi 100 -salkoliput on tarkoitettu käytettäväksi läpi vuoden vuonna 2017. Suomi 100 -salkoliput ripustetaan esille aina omana kokonaisuutenaan. Niiden kanssa ei käytetä samassa lippukokonaisuudessa virallista Suomen lippua. Jos Suomi 100 -lippua käytetään viralliselle Suomen lipulle tarkoitetussa tangossa, väistyy Suomi 100 -lippu Suomen lipun tieltä. Näin toimitaan esimerkiksi virallisina liputuspäivinä tai muina päivinä kun halutaan liputtaa Suomen lipulla.

 

Kuva: Jannika Vahvaselkä / Mikkelin kaupunki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s